divendres, 11 de juny del 2010

¡Mexicó, Mexicó!

chicharitos
Els ha costat la Virgen de Guadalupe i ajuda però finalment el Tri ha aconseguit empatar.

I amb aquest empat han trencat una molt desfavorable estadística. De 5 partits inaugurals jugats en Mundials, Mèxic els havia perdut tots.

Això sí, si arriba a ser pels locutors de Telecinco, Mèxic no empata ni de conya. I és que avui els mexicans residents a Espanya han tastat el xarop "rojigualda".

Sabeu de que parlo, no? Sabeu aquests partits del Barça de la passada Champions retransmesos, per exemple, a la Primera. Sí, oi? Res més a dir doncs.

Hagués tret el volum de la tele i posat al Puyal però avui no es podia. Llàstima, perquè potser haqués caigut alguna broma de Chicharitos, per allò de "m'hi jugo un pèsol...".

I parlant de bromes, cal dir que m'han fet riure un cop. A la segona part, quan Mèxic remenava de més la pilota i han dit "parece que en México se inventó la paciència".

Al sector mexicà present però, ni mitja gràcia li ha fet. Al contrari, més indignat encara. Per un instant pensava que "me iban a partir la madre".

En fi, si aquells mexicans que van a celebrar les victòries de "la madre patria" a la chilanga Cibeles ho han escoltat, "m'hi jugo un chícharo" que mai més hi tornen.

I és que, què et pots esperar veient aquest anunci del patrocinador oficial de "la Roja"?

2 comentaris:

  1. No sé si et vas fixar que deien Cuáuhtemoc (Blanco) així, com a esdrúixola... Dues temporades al Valladolid no van servir perquè aprenguessin a pronunciar el seu nom....

    ResponElimina
  2. Sí, sí, el "Cuátemo" deient... potser pensant en l'entrenador del RM :-)

    ResponElimina