dilluns, 30 d’agost del 2010

Con motivo del bicentenario

Tombant la quinzena hi tenim el bicentenari de la independència de Mèxic. Aquest any entorn el tradicional "grito" al Zócalo s'hi muntarà una farra d'aquí t'hi espero.

Ja fa força temps que s'estan fent preparatius i de fet ja s'han celebrat alguns actes. Per exemple, "Con motivo del bicentenario" es va jugar el partit de futbol Mèxic - Espanya.

Però també, "con motivo del bicentenario" s'estan realitzant tota mena d'"activitats extra-oficials". Des de programes televisius o radiofònics fins a ofertes comercials de qui prova de fer el seu agost.

És a dir, que la fórmula "con motivo del bicentenario" s'ha convertit en una excusa per a gairebé tot.

No hi sóc a Mèxic i no sé quant exagerat sigui tot plegat però els que hi són em diuen que ja n'estan una mica "hasta la madre".
El sentiment d'un tipet i l'olla plena ha començat a vessar i una de les esquitxades més sonades l'ha rebut Aleks Sintek.

Aquest músic mexicà, "con motivo del bicentenario", ha aprofitat per composar un himne "extra oficial", i l'hi ha sortit rana. No ha agradat, i l'han lapidat a tal punt que s'ha vist forçat a esborrar-se de Twitter per deixar de rebre insults.



L'heu escoltat ja? Què us sembla?

2 comentaris: