dimecres, 13 de gener del 2010

Mordida en 3 actes. I - Els incisius.









A l'hora de fer una mordida els incisius són les dents que actuen primer, s'utilitzen per tallar l'aliment.


Un divendres com molts altres la A i el J tornaven de treballar. Eren vora les vuit de la tarda i com tots els divendres a aquella hora el trànsit estava força carregat. La troca que els havia regalat el pare d'ella el mes passat avançava a pas de cargol.


La A i el J estaven rendits i només tenien ganes d'arribar a casa. Soparien el tupper de chilaquiles que els havia dut la mare d'ell al taller i que ara duia l'A entre les cames. Després, per fer la digestió, seurien al sofà, posarien algun devedé i segurament s'adormirien abans del final.


Mentre discutien quina peli mirarien en arribar el trànsit s'alleugí i en qüestió de vint minuts agafaven el trencall cap a casa. Finalment el J havia cedit i posarien la peli que a la A li feia més gràcia, fet i fet, el J sempre s'adormia als cinc minuts de començar.


La gana va fer que l'A obrís el tupper de chilaquiles per olorar-los, mira que li queia malament la sogra però quins chilaquiles que feia. Després els va passar per sota el nas del J i de seguit se li va fer la boca aigua, "llàstima que la troca no du microones de sèrie" va dir.


Mentre reien l'ocurrència del J i ja es feien a casa assaborint els chilaquiles una sirena de policia els va tallar el rotllo. Tan aviat va poder, el J aturà la troca, i mentre l'A es preguntava quina imprudència podien haver comés, l'oficial va donar uns copets al vidre.


El J va trigar una estona a abaixar el vidre, encara tenia el reflex de buscar la maneta de la vella Caribe. Llavors, l'oficial s'apropà a la finestra i amb una rialla que mostrava tots els incisius els va donar la bona nit. Acte seguit, els va informar que el vehicle que duien era robat.

Continuarà...

4 comentaris:

  1. Aixetaire,

    En compte que les mossegades i la corrupció té dues bandes, tanmateix que a casa nostra (Mèxic) només pensem en un problema dels altres.

    I a l'altra casa notra (Barna) ja només es reconeix la dels polítics, però qui ha pagat als polítics? Els empressaris...

    ResponElimina
  2. Ai...que em temo quin serà el preu a pagar i els teus amics hauran de mirar la peli mossegant-se les ungles...

    ResponElimina
  3. Fellah, em sembla que no et segueixo així que no sé que dir-te :-\

    SecretA, a tú sí que et segueixo però no et diré res :-)

    ResponElimina
  4. res, una ruqueria de les meves... A Mèxic, el problema més gran és que ningú no reconeix pas que és corrupte. Es un problema dels altres (policies inclossos).

    Però no pateixis... es una baralla que tinc amb el meu país...

    ResponElimina